Nu är det dags att lägga fokus på er läsare och göra det lättare för er att hitta böcker som ni vill läsa.

Bibblis har nu funnits i över två år och mycket har hänt sedan dess. Vi har publicerat massvis med böcker och det finns en hel hög av böcker och författare som ska publiceras. Vi har haft massvis med besökare och låntagare som gett en massa fin respons.

För att kunna möta upp behovet av att fler ska kunna få bli publicerade kommer vi nu placera Bibblis under vårt fysiska skolbibliotek och samtidigt uppdatera tekniken bakom webbplatsen.
Nu räcker det med att välja en genre som ni är intresserad av och därefter kan ni filtrera genom att klicka på språk, ålder och ljudbok. Då ser ni bara de resultaten som är intressanta för er. Dessutom kan ni lägga böcker i en läslista genom att klicka på hjärta på den bok ni tycker verkar intressant. Då kan ni surfa runt och leta fler intressanta böcker innan ni laddar ned dessa.

Det kommer att ta en hel del tid att flytta över böckerna från det gamla Bibblis till det nya och därför finns det en länk på frontsidan till det gamla Bibblis under tiden vi flyttar. Mer information kommer längre fram.

Välkomna!

13 tankar om “Nu lanserar vi nya Bibblis

 1. Profilbild
  Anna says:

  Vi är superinspirerade av er fina hemsida! Vi skulle gärna vilja försöka göra en liknande där vi kan lägga ut böcker från Book Creator med sökfunktion mm. Vilket webbhotell använder ni?

  • Profilbild
   Micke Kring says:

   Härligt att höra! Vi använder inget webbhotell utan jag driver egna webbservrar där vi hostar våra webbplatser. Klart ni ska bygga en egen bibliotekssajt! 🙂

 2. Profilbild
  Tore jungerstam says:

  Hej igen!

  Tack för länken jag hittade readium och det fungerar perfekt, men jag undrar ännu över en sak. Vi har en wordpress blog. http://www.backbyskola.com Jag vill ladda upp böckerna dit i epub format, men det går ju inte. Hur gör ni när ni kunnat ladda upp dem på er blogg? (bibblis.se?)

  Tacksam för svar (snart är vi framme 🙂

 3. Profilbild
  Tore jungerstam says:

  En annan sak jag undrar över är om era elever skriver sina texter direkt i book creator, eller om de först skriver i ett bättre ordbehandlingsprogram/app och sedan för över det till book creator?

  (Mina frågor tar nog slut nån gång 🙂 Jag är bara så tacksam över hjälp av någon med erfarenhet

  MVH Tore

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *