Äventyr

Diamantfallet

Diamantfallet

Tvillingarna Lydia och Miriam hittar ett vackert vattenfall. Vattenfallet är ingången till en magisk värld. Det finns regnbågar och enhörningar men också många farligheter.
De tre prinsarna

De tre prinsarna

Tre föräldralösa prinsar beger sig mot de höga bergen för att besegra draken Elliot.
Neo på äventyr

Neo på äventyr

Neo ska handla mjölk. Då stöter han på en haj! Vad ska han göra?
Mansen

Mansen

Mansen älskar TV. Tre skumma typer har fått i uppdrag av deras chef att ta sönder Mansen TV.
Anka på rymmen!

Anka på rymmen!

Adde är en äventyrlig Anka. Han vill åka ut på ett eget äventyr men allt går inte som planerat.
Novellantologi 7B

Novellantologi 7B

Det här är en samling unika noveller från ett flertal kända författare som valt att vara anonyma. Anonymiteten har bidragit till att författarna har testat på nya genrer och därmed vågat vara friare i sitt skrivande. Följ med till ett fångläger i en parallell värld...
Min väg till MLG

Min väg till MLG

Hej. Jag heter Bertil, Bertil Jonsson och är 14 år, och det här är alltså min "kära" dagbok.
Frans dagbok

Frans dagbok

Frans är 11 år. En ny bästis men samma dumma gäng. Innebandyn är den stora i livet.
Den ultimata och mest extrema dagboken

Den ultimata och mest extrema dagboken

Min bok handlar om en kille i 6:an som hittar en löpsedel. Eftersom han tycker om filmer och spel är hans idol en superstjärna inom spel och film. Men det finns oxå det irriterade gänget meet the scrubs och den arga tanten som hatar barn.
Den magiska dörren

Den magiska dörren

Hej! Jag heter Oscar jag går på Söderskolan. Jag är 10 år min bästa kompis är också 10, han heter Niclas.Jag gillar innebandy, fotboll och pingis och så gillar jag att leka med Niclas.Jag kände Niclas på dagis och mina andra kompisar.Idag är det skola innan jag går till skolan måste jag äta frukost, idag äter jag toast.
Den magiska dörren

Den magiska dörren

Hej! jag heter Angi och jag är 10 år, jag har svarta jeans och en vit tröja som det står USA på den. min skola heter Cyber skolan. Jag gillar att spela dataspel. Min bästa vän är Dilan han är 10 år och han är också min klasskompis. Men det är en person som jag är rädd för det är Vaktmästaren typ alla i min skola är rädd för honom för att han gillar inte barn. Det finns en dörr i min skola som är konstig och jag undrar vad den leder till och vem kan öppna den?
Den magiska dörren

Den magiska dörren

Hej! Jag heter Nike och jag är 10 år jag kommer från Danmark men jag bor i Sverige jag går i en skola som heter Årstaskolan. Jag har en kompis som heter Lovisa vi går i samma klass och vi bor grannar, vi brukar leka efter skolan. Det finns en dörr i skolan den dörren är lite mystisk för jag vet inte vart den leder. Det finns en lärare i skolan som jag är ganska rädd för och den läraren heter Micke.
Den magiska dörren

Den magiska dörren

Hej jag heter Fanny jag är 10 år och går i Göteborgsskolan.min bästis heter Sandra.jag gillar min lärare också hon är trevlig och hon heter Line.hon är en bra lärare hon lär oss mycket .det min lärare lär oss mest är nog matte engelska och svenska jag gillar det. Våran vaktmästare han heter Erik. han är den läskigaste på hela skolan han är altid sur och mumlar när han pratar.
Den magiska dörren

Den magiska dörren

Hej jag heter Tindra jag är 10 år. Jag har brunt hår och blåa ögon. Jag gillar att ha på mig min musiktröja och tajts och converse. Jag går i Adolf Fredriks skolan det är en musikskola. Vår skola är väldigt stor och rolig man hittar alltid nya kompisar men man har fortfarande sin bästis kvar. Jag har en bästis som heter Natasha hon är världens bästa kompis. Natasha har också brunt hår och gröna ögon.