Fantasy och Sci-Fi

Bestryttaren

Bestryttaren

Max har det jobbigt i skolan. Han är föräldralös, blir mobbad och kan ingenting coolt. Men en dag upptäcker han en annan värld där han kan det coolaste av allt - Han kan bestarnas språk och blir en Bestryttare.
Seglarmästarens Dotter

Seglarmästarens Dotter

Joanne är livrädd för vatten efter att hennes mamma försvunnit på havet. Men har hon verkligen det? Tänk om hon istället är den mäktigaste på havet - Seglarmästaren?
Alien attackerar

Alien attackerar

Leo är en helt vanlig pojke helt vanlig är han inte tillsammans med Tom så ska det besegra den onda anden Obscurio och hans aliens.
Häxan och trollet

Häxan och trollet

En häxa och och ett troll bor i en stor skog. De orsakar massa problem. Men då kommer hjälten Bertil och räddar dagen.
Novellantologi 7B

Novellantologi 7B

Det här är en samling unika noveller från ett flertal kända författare som valt att vara anonyma. Anonymiteten har bidragit till att författarna har testat på nya genrer och därmed vågat vara friare i sitt skrivande. Följ med till ett fångläger i en parallell värld...
Den magiska dörren

Den magiska dörren

ag är Thris och är tio har världens bästa kompis Linn.hon har lockigt ljust och mörk blåa snälla ögon. Och jag bor i Colorado i Denver.
Den magiska dörren

Den magiska dörren

Hej jag heter Gunnar,och jag bor i USA och går i Washington skolan, och är 10 år. Och min skola är inte som andras,för den har en magisk dörr. Och jag har en bästa- kompis som heter Malte,han har gult hår och keps, vi brukar leka jurassic world,GTA V,World of tanks,Call of duty och MMA. Men jag och Malte är rädda för en och samma person:Mark, Mark gick alltid till något slags rum eller?.... Den Magiska dörren!
Den magiska dörren

Den magiska dörren

Den magiska dörren är en bok som handlar om Barry. Det blir ett oväntat äventyr i Star Wars. Det blir mycket konstiga upplevelser, lite panik, trevliga människor/varelser och lite sorg. Den magiska dörren är ingen serie = det är den enda boken
Den magiska dörren

Den magiska dörren

Den handlar om en flicka som heter Rose. Hon hittar en dörr som finns på hennes skola som heter Enskede ridskola. Innan hon gick in behövde hon en nyckel men någon hade tagit nyckeln. Hon hade hittat ett brev som var vid dörren. Det stod att hon skulle besegra en varelse. Det betyder att hon måste hitta nyckeln. Lyckas hon att besegra varelsen.....
Den magiska dörren

Den magiska dörren

Jag och Edvin såg ett brev när vi var påväg till klassrummet som kom från en mystisk dörr. Någon behöver hjälp. På andra sidan dörren väntar en annan värld. Och jag hittar en katt som heter Gumboll. Jag förvandlas till en anka. Det springer 1 stor pizza som kallas för pizza guden. Allting är helt annorlunda här. Jag vet inte vad jag ska göra.
Den magiska dörren

Den magiska dörren

Magiska dörren handlar om en flicka som heter Lea. Hon går i en skola som heter "Solskolan". Där finns en gammal dörr. En dag hittar Lea ett brev utanför dörren. Brevet är ett rop på hjälp. Den som skickat brevet heter Bido och bor i världen bakom dörren. Lea bestämmer sig för att hjälpa till. Kommer hon att lyckas...
Pandan och ensamheten

Pandan och ensamheten

Pandan är ensam. Varför? Jo, för att hela världen är trasig. Ingen finns kvar förutom pandan.
Flickan i husvagnen

Flickan i husvagnen

Följ med flickan Rullgardina, som bor i en husvagn i skogen, på äventyr.