Kärlek och Drama

Novellantologi 7B

Novellantologi 7B

Det här är en samling unika noveller från ett flertal kända författare som valt att vara anonyma. Anonymiteten har bidragit till att författarna har testat på nya genrer och därmed vågat vara friare i sitt skrivande. Följ med till ett fångläger i en parallell värld...
Linnéas dagbok

Linnéas dagbok

Boken handlar om Linnea. Hon har flytt och börjar ny skola. Det är inte så lätt. Dessutom vill Linnea bli DJ. Åt kungen.
Alex betraktelse av världen

Alex betraktelse av världen

Tjenixen dagisboken. Ska kolla instagram nu. Jag lägger bara upp bilder/ lmer på mig när jag äter ny mat... Jag får inga likes på mina bilder. Jag har bara en följare, det är mamma. Jag börjar tro att hon bara följer mig för att göra mig glad Tack & Hej Leverpastej!
Min väg till MLG

Min väg till MLG

Hej. Jag heter Bertil, Bertil Jonsson och är 14 år, och det här är alltså min "kära" dagbok.
Mickans Dagbok

Mickans Dagbok

Hej dagboken! Jag heter Mikaela men ka as för Mickan e er Keela. Hej mamma, om du läser detta. GÅ! Detta ska nämligen vara hemligt.
Rudolf dagboken

Rudolf dagboken

Hej det är Moltas. Från 5a. Jag heter Rudolf i min dagbok Och min pappa heter Göran.
Mitt liv som Paddy

Mitt liv som Paddy

Hej, jag heter Paddy och man kan säga att jag hatar min familj. Om du tycker det låter spännande så läs gärna hela boken.
Frans dagbok

Frans dagbok

Frans är 11 år. En ny bästis men samma dumma gäng. Innebandyn är den stora i livet.
Den ultimata och mest extrema dagboken

Den ultimata och mest extrema dagboken

Min bok handlar om en kille i 6:an som hittar en löpsedel. Eftersom han tycker om filmer och spel är hans idol en superstjärna inom spel och film. Men det finns oxå det irriterade gänget meet the scrubs och den arga tanten som hatar barn.
Mitt tråkiga liv

Mitt tråkiga liv

Amanda är 12 år och bor i Stockholm. Hennes liv blir lite skruvat när ett nytt dumt gäng kommer till skolan. Hon gör allt för att få se Rihanna.
Kalles dagbok

Kalles dagbok

Boken handlar om en kille som heter Kalle. Han gillar matte men han gillar inte grisgänget. Dom är jätteelaka. Hur ska det gå?